Rondje om de wereld —Teller 952,5km—

STICHTSE VECHT BEWEEGT DE WERELD ROND

YTIN heeft ons benaderd om mee te doen aan hun fantastische project: Stichtse Vecht beweegt de wereld rond.

Doel van dit project is om na een periode van lockdown en weinig bewegen het bewegen weer op te pakken. Hun streven is om met elkaar een rondje om de wereld te bewegen (40.075 km) in de maand september.

Wij als SOM doen daar graag aan mee en hebben als doel om aan het eind van de maand 750 km op de teller te zetten.

Wilt u zelf ook een bijdrage doen aan de kilometers kijk dan op

De teller staat momenteel op 952,5km.

10 Jaar

Trots !! 10 jaar geleden voor het eerst de deuren geopend van onze Sport Opvang Maarssen! Op maandag 3 mei hadden wij onze eerste drie kinderen (waaronder 2 van onszelf 😅) en nu precies 10 jaar later, gaan onze deuren open voor in totaal 128 kinderen. Gestart om het kind echt op de eerste plaats te laten staan, om elk kind haar of zijn aandacht te geven, aandacht die een ieder verdient. Elk kind, elke persoon is uniek en dus speciaal voor en op de SOM. En met diezelfde passie zijn wij tot op de dag van vandaag met de opvang bezig. Ook in deze bizarre tijd staan wij er. Zo ontzettend fijn om iets te doen wat je leuk vindt, met een geweldig team en waar je je optimaal bij voelt. Trots op de SOM, het SOM Team, de SOM kinderen en hun ouders. 🧡 En samen proosten wij op deze dag op nog meer jaren SOM..🍾🥂

Sinterklaas 2019

SOM – vandaag hoog bezoek gehad op de SOM. We hebben het grote SOM Sinterklaasfeest gevierd met heel veel kinderen van de opvang. Clown Arie was er weer met zijn grappen en grollen en niemand minder dan de Sint en natuurlijk zijn Pieten kwamen langs. Wat is dat toch spannend voor de kinderen maar ook voor elke volwassene die er was. De kinderen werden elk verblijd met een gesprekje en een cadeau. Natuurlijk waren er genoeg pepernoten en andere lekkernijen. Hulp was er van het hele SOM Team en de OC. Albert werd nog even in het zonnetje gezet omdat zijn kinderen nu echt te groot zijn voor de SOM en hij dus afscheid nam als OC lid. Iedereen ontzettend bedankt voor deze heerlijke middag. Geniet van het weekend. 🤗

Foto’s Sinterklaas 2019

Donatie van VV Maarssen

Laat het Voetballen maar beginnen! Dankzij de donatie van VV Maarssen van maar liefst 25 🤩 schitterende voetballen kunnen de kinderen vanaf aankomende vakantie hun lol op tijdens de voetbalclinics. Toernooien, voetgolf, voetbaltechnieken oefenen, het kan nu allemaal en daar zijn wij heel blij mee😁! Namens de SOM en de kinderen willen wij VV Maarssen enorm bedanken voor dit fantastische gebaar!

SOM Sinterklaas

SOM – Vandaag was het geen dag zoals anders. Nee vandaag ontvingen wij hoog bezoek. Op het SOM Sinterklaasfeest verzamelden veel kinderen van de SOM zich om samen met Clown Arie en het SOM Team de Sint en zijn Pieten te ontvangen. De kinderen hebben de Sint verrast door mooie liedjes te zingen, te goochelen, te dansen en uiteraard acrobatische kunsten te vertonen. Sinterklaas was blij verrast en wist ons te vertellen dat ieder kind haar of zijn Pietendiploma heeft behaald 🎉👏. Sinterklaas maakte alle kinderen ook nog eens extra blij met een fantastisch cadeau. Dank U Sinterklaasje… en dank aan de kinderen, hun ouders en het SOM Team voor weer een gezellig SOM feest. 😊

de foto’s kunt u inzien onder de inlog via MIJN SOM

SOM Speelgoedinzamelingsactie

SOM – Speelgoedinzamelingsactie voor de Speelgoedbank Stichtse Vecht te Maarssen.

Donatie Speelgoedbank

Al leek aan deze zomer geen eind te komen, nu komt toch echt het einde van dit jaar in zicht. De Sinterklaas viering op de SOM is alweer aangekondigd. En als oudercommissie en bestuur van de SOM hebben we gemeend dit jaar ook iets te moeten doen aan de “decembergedachte”.

We hebben dat gevonden in de vorm van een actie voor het goede doel. En wat we daarvoor op touw willen gaan zetten is een inzamelingsactie voor de “Speelgoedbank” in Maarssen. Op het Zwanenest én op het Kameleonsnest staat een bak waar je speelgoed kunt doneren waar je kind te groot voor is geworden of geen interesse meer in heeft en dat toch maar in een kast of la blijft liggen.

Elk soort speelgoed is welkom, nieuw en 2e hands. Stel u zelf de vraag: zou ik dit mijn eigen kind nog cadeau doen? Ook kinderfietsen en buitenspeelgoed mogen ingeleverd worden. Knuffels worden niet in ontvangst genomen i.v.m. de hygiëne. Als u het speelgoed zo schoon mogelijk wilt inleveren (denk aan lege batterijen!) dan zou dat enorm helpen.

De speelgoedbank heeft op dit moment vooral behoeft aan speelgoed voor kinderen v.a. 3 jaar, samen met knutselspulletjes (ook voor de wat oudere kinderen). Maar ook gelddonaties zijn meer dan welkom, deze worden dan weer gebruikt om speelgoed op te knappen, batterijen aan te schaffen etc.

Op vrijdag 23 november heeft de speelgoedbank een speciale uitgifte-dag. Daarom willen we graag uiterlijk vrijdag 16 november het gedoneerde speelgoed kunnen overhandigen aan de speelgoedbank, zodat er nog tijd is om het te controleren en uit te zoeken.

Alvast bedankt namens vele kinderen uit Stichtse Vecht en namens de SOM.