Naschoolse Sport Opvang

Wij zijn momenteel in een snelle, maar vooral ook dure 24-uurs economie beland. De tijd dat men als alleenverdiener een gezin kan onderhouden is voor velen voorbij. Met z’n tweeën werken en overvolle agenda’s zijn tegenwoordig dan ook voor de meeste ouders de gewoonste zaak van de wereld. Door deze ontwikkeling ontstaat er vaak een kloof tussen de werkende ouders, school en sportverenigingen.

Stichting Naschoolse Sport Opvang Maarssen heeft als doel het bieden van een oplossing voor ouders en kind door kinderen van 4 t/m 12 jaar na schooltijd op te vangen in één van onze sportlocaties in Maarssen en Maarssen-broek.

Het is onze missie dan ook om zoveel mogelijk kinderen met plezier én onder professionele begeleiding vroegtijdig op zijn of haar eigen niveau kennis te laten maken met alle facetten van sport die ze in onze gemeente in teamverband of individueel eventueel kunnen gaan beoefenen.

Voor ons pedagogisch beleidsplan, verwijzen we u graag naar de download sectie. Hier kunt u ons plan:  Info enzo downloaden.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Stichting Naschoolse Sport Opvang Maarssen
Zwanenkamp 1086
3607 NL Maarssen
Tel: 0346-579496
Mob: 06-14694327
Mail: info@sportopvangmaarssen.nl