Skip to main content

Nieuws

SOM Sinterklaas

SOM – Vandaag was het geen dag zoals anders. Nee vandaag ontvingen wij hoog bezoek. Op het SOM Sinterklaasfeest verzamelden veel kinderen van de SOM zich om samen met Clown Arie en het SOM Team de Sint en zijn Pieten te ontvangen. De kinderen hebben de Sint verrast door mooie liedjes te zingen, te goochelen, te dansen en uiteraard acrobatische kunsten te vertonen. Sinterklaas was blij verrast en wist ons te vertellen dat ieder kind haar of zijn Pietendiploma heeft behaald 🎉👏. Sinterklaas maakte alle kinderen ook nog eens extra blij met een fantastisch cadeau. Dank U Sinterklaasje… en dank aan de kinderen, hun ouders en het SOM Team voor weer een gezellig SOM feest. 😊

de foto’s kunt u inzien onder de inlog via MIJN SOM

Donatie van VV Maarssen

Laat het Voetballen maar beginnen! Dankzij de donatie van VV Maarssen van maar liefst 25 🤩 schitterende voetballen kunnen de kinderen vanaf aankomende vakantie hun lol op tijdens de voetbalclinics. Toernooien, voetgolf, voetbaltechnieken oefenen, het kan nu allemaal en daar zijn wij heel blij mee😁! Namens de SOM en de kinderen willen wij VV Maarssen enorm bedanken voor dit fantastische gebaar!

SOM Speelgoedinzamelingsactie

SOM – Speelgoedinzamelingsactie voor de Speelgoedbank Stichtse Vecht te Maarssen.

Donatie Speelgoedbank

Al leek aan deze zomer geen eind te komen, nu komt toch echt het einde van dit jaar in zicht. De Sinterklaas viering op de SOM is alweer aangekondigd. En als oudercommissie en bestuur van de SOM hebben we gemeend dit jaar ook iets te moeten doen aan de “decembergedachte”.

We hebben dat gevonden in de vorm van een actie voor het goede doel. En wat we daarvoor op touw willen gaan zetten is een inzamelingsactie voor de “Speelgoedbank” in Maarssen. Op het Zwanenest én op het Kameleonsnest staat een bak waar je speelgoed kunt doneren waar je kind te groot voor is geworden of geen interesse meer in heeft en dat toch maar in een kast of la blijft liggen.

Elk soort speelgoed is welkom, nieuw en 2e hands. Stel u zelf de vraag: zou ik dit mijn eigen kind nog cadeau doen? Ook kinderfietsen en buitenspeelgoed mogen ingeleverd worden. Knuffels worden niet in ontvangst genomen i.v.m. de hygiëne. Als u het speelgoed zo schoon mogelijk wilt inleveren (denk aan lege batterijen!) dan zou dat enorm helpen.

De speelgoedbank heeft op dit moment vooral behoeft aan speelgoed voor kinderen v.a. 3 jaar, samen met knutselspulletjes (ook voor de wat oudere kinderen). Maar ook gelddonaties zijn meer dan welkom, deze worden dan weer gebruikt om speelgoed op te knappen, batterijen aan te schaffen etc.

Op vrijdag 23 november heeft de speelgoedbank een speciale uitgifte-dag. Daarom willen we graag uiterlijk vrijdag 16 november het gedoneerde speelgoed kunnen overhandigen aan de speelgoedbank, zodat er nog tijd is om het te controleren en uit te zoeken.

Alvast bedankt namens vele kinderen uit Stichtse Vecht en namens de SOM.

Locatie Kameleonsnest

Met ingang van 4 januari 2016 is een nieuwe Landelijk Registratienummer Kinderopvang (LRK) nummer voor het Kameleonsnest van toepassing. Diegene die het moeten veranderen dienen bij de dienst Toeslagen ook de ingangsdatum van 04-01-2016 te gebruiken, anders herkent de belastingdienst het niet.

Landelijk Registratienummer Kinderopvang (LRK) nummer voor het Kameleonsnest is: 338953012