programma’s

Het aanbod van Stichting Naschoolse Sport Opvang Maarssen bestaat uit de volgende twee categorieën:

– Naschoolse sport
– Spel, creativiteit en cultuur
– Zomervakantie (klik hier voor meer informatie)

Wij zijn ervan overtuigd, dat deze twee categorieën een hele leuke invulling van naschoolse opvang bieden.

Bij ons worden de groepen verdeeld op basis van leeftijd. Dus groepen in de  leeftijd 4, 5 en 6,7  jarigen. Een groep van 8 en 9 jarigen en een groep van 10,  11 en 12 jarigen. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen per dag kan de groep verschillen, maar zal in leeftijd niet ver afwijken. Uitzondering in deze zou een indeling van een vakantie programma kunnen zijn.

Per categorie wordt er een programma samengesteld, het is de bedoeling dat dit als variatie aan de kinderen aan wordt geboden. Het is wel zo dat, wanneer er een bepaalde planning staat, er in principe niet van wordt afgeweken. Met de planning per groep, per dag, per activiteit wordt uiteraard zoveel mogelijk rekening gehouden dat het variatie aanbod hoog is, zodat de kinderen zich zo breed mogelijk kunnen oriënteren en zeker niet vervelen.

Wij werken ook met thema’s. Denk hierbij aan de gebruikelijke feestdagen: Sinterklaas en Kerst, maar denk ook aan de 4 jaargetijden. In de vakantieperiodes wordt er ook met thema’s gewerkt, denk hierbij in het sportprogramma aan een Olympische spelen en bij ons activiteiten programma aan een musical.

Kortom volop variatie. Maar uiteraard staan wij ook altijd open voor uw ideeën. Wij nodigen u dan ook graag uit deze met ons te delen. Uiteraard kunnen uw ideeën ook in de daarvoor bestemde ideeën box (hangend op de locatie) gedeponeerd worden.

Gedurende het jaar, organiseren wij ook ouderavonden en kind/ouder- avonden. Ouderavonden, zijn bijeenkomsten gezamenlijk of per individu.
Kind/ouder-avonden zijn avonden welke georganiseerd worden om u als ouders te laten zien, meemaken en ervaren wat uw kind heeft geleerd in een bepaalde periode. U deinst er toch niet van terug, wanneer wij u vragen ook uw sportieve of creatieve inzet te tonen ??

Uiteraard wordt u hier tijdig over geïnformeerd.

Geef een antwoord