Naschoolse Sport Opvang

Wij zijn momenteel in een snelle, maar vooral ook dure 24-uurs economie beland. De tijd dat men als alleenverdiener een gezin kan onderhouden is voor velen voorbij. Met z’n tweeën werken en overvolle agenda’s zijn tegenwoordig dan ook voor de meeste ouders de gewoonste zaak van de wereld. Door deze ontwikkeling ontstaat er vaak een kloof tussen de werkende ouders, school en sportverenigingen.

Stichting Naschoolse Sport Opvang Maarssen heeft als doel het bieden van een oplossing voor ouders en kind door kinderen van 4 t/m 12 jaar na schooltijd op te vangen in één van onze sportlocaties in Maarssenbroek.

Het is onze missie dan ook om zoveel mogelijk kinderen met plezier én onder professionele begeleiding vroegtijdig op zijn of haar eigen niveau kennis te laten maken met alle facetten van sport die ze in onze gemeente in teamverband of individueel eventueel kunnen gaan beoefenen.

Wat hebben wij u te bieden?

Het aanbod van Stichting Naschoolse Sport Opvang Maarssen bestaat uit de volgende drie categorieën:

– Naschoolse sport
– Spel, creativiteit en cultuur
– Zomervakantie (klik hier voor meer informatie)

Wij zijn ervan overtuigd, dat deze drie categorieën een hele leuke invulling van naschoolse opvang bieden.

Op onze Sport Opvang Maarssen maken wij geen direct onderscheidt tussen de leeftijden. Tijdens de tafel- en speelmomenten zitten alle leeftijden gezellig door elkaar wat zorgt voor een leuke dynamiek in de groep. Tijdens de sportlessen, de worden georganiseerd door ons sportcoördinator Niels, worden de leeftijden vaak wel verdeeld. Hier is voor gekozen om het leuk en uitdagend te houden, ook voor de wat oudere kinderen.

Per categorie wordt er een programma samengesteld, het is de bedoeling dat dit als variatie aan de kinderen aan wordt geboden. Het is wel zo dat, wanneer er een bepaalde planning staat, er in principe niet van wordt afgeweken. Met de planning per groep, per dag, per activiteit wordt uiteraard zoveel mogelijk rekening gehouden dat het aanbod aan variatie hoog is, zodat de kinderen zich zo breed mogelijk kunnen oriënteren én zeker niet vervelen.

Wij werken ook met thema’s. Denk hierbij aan de gebruikelijke feestdagen: Sinterklaas en Kerst, maar denk ook aan de 4 jaargetijden. In de vakantieperiodes wordt er ook met thema’s gewerkt, denk hierbij in het sportprogramma aan een Olympische spelen en bij ons activiteiten programma aan creatieve en seizoensgebonden knutselwerken.

Kortom enorm veel variatie. Maar uiteraard staan wij ook altijd open voor uw ideeën. Wij nodigen u dan ook graag uit deze met ons te delen. Uiteraard beschikt de SOM ook over een Oudercommissie, lees hier wat dat precies inhoudt en mocht u nog vragen hebben kunt u altijd één van onze medewerkers aan de mouw trekken óf een mailtje sturen naar oudercommissie@sportopvangmaarssen.nl.

Voor meer informatie over het aanbod of voor andere vragen kunt u contact opnemen met:

Stichting Naschoolse Sport Opvang Maarssen
Zwanenkamp 1086
3607 NL Maarssen
Tel: 0346-579496
Mob: 06-14694327
Mail: info@sportopvangmaarssen.nl