SOM-Dag 2024

De SOM-dag van 2024, wat een bijzondere editie was het dit jaar. Door de hevige buien konden we de grasvelden niet op, waardoor de clinics voetbal, rugby en volleybal helaas afgezegd moesten worden. Erg jammer, maar veiligheid voor alles natuurlijk. Ook het strijden om de wisselbeker viel hierdoor letterlijk, en figuurlijk, in het water, maar dat mocht de pret natuurlijk niet drukken.

We begonnen met het vieren van de verjaardag van Iris, zij vierde vandaag haar 7de verjaardag op de SOM. Hiep Hiep Hoera meid, van iedereen! Zij had voor alle 260(!) aanwezigen heerlijke cakejes meegenomen, waar iedereen lekker van heeft kunnen genieten.

Namens de ‘Vrienden van de SOM’ kregen we een geweldige mobiele basket, een top aanwinst en zeker met de zomer opkomst! De mobiele basket werd uitgereikt door onze eigen Oudercommissie (OC), waar alle ouders zich voor kunnen aanmelden. Ze zijn nog steeds opzoek naar meer leden, dus meld je vooral aan bij ons SOM-team!

Daarna kon iedereen lekker aansluiten bij Pencak Silat, Streetdance en Drumfit. We vonden het echt geweldig dat er zoveel ouders en kinderen bleven, of heel even weggingen en toen weer droog terugkwamen. Voor jullie wellicht een klein gebaar, maar een heel groot gevoel van waardering bij ons SOM-team. Gelukkig klaarde het weer helemaal op toen de heren van ‘De Frietkraam’ het terrein op kwamen rijden. Zij serveerden iedereen heerlijke frietjes en snacks en wat hebben we dat allemaal verdiend na zo’n regenachtige, maar toch sportieve, dag. Helaas kon de wisselbeker dit jaar niet uitgereikt worden, maar uiteraard kregen wel alle kinderen een welverdiende medaille voor hun geweldige inzet. Uiteraard zijn er ook foto’s gemaakt om deze mooie dag vast te leggen, klik hier om ze te bekijken!

Volgend jaar bestaan wij alweer 15 jaar (!) en uiteraard gaan we dat niet zomaar voorbij laten gaan. Zet zaterdag 3 mei 2025 dus alvast in je agenda en bereidt je vast voor op een SOM-dag om nooit te vergeten!

Namens het gehele SOM-team willen wij alle SOM-kinderen en -ouders en opa’s en oma’s bedanken voor jullie positieve aanwezigheid. En uiteraard ook de lieve mensen van Tiga Serangkai die de Pencak Silat clinic verzorgden, onze oud-stagiaire Chaliya van Step Into Streetdance en onze eigen Jacques, Tim en Senne voor het Drumfit, iedereen heeft zichtbaar van alle clinics genoten en wat tof dat jullie ondanks het weer er toch zo’n leuke clinic van hebben gemaakt. En uiteraard mogen we ons eigen SOM-team ook niet vergeten. Inmiddels een mooi team van 10 vaste gezichten en natuurlijk onze vrolijke stagiaires en extra handjes. Het was anders dan gepland, maar door ieder zijn positiviteit hebben we er een dag van gemaakt om nooit te vergeten. Dankjewel allemaal!

Tot volgend jaar!

Het SOM-bestuur,

Nanda, Niels en Martin