Groot Mens 2024

Niels benoemd tot ‘Groot Mens 2024’

Op dinsdag 4 juni is onze Niels door Jogg, namens de Gemeente Stichtse Vecht, benoemd tot ‘Groot Mens 2024’.

Niels is al sinds het begin verantwoordelijk voor alles omtrent sport op onze Sport Opvang Maarssen. Natuurlijk doet hij dit inmiddels niet meer alleen, maar hij is en zal altijd het grote brein achter onze sportactiviteiten blijven. Niels is niet zomaar een sportmeester, maar geeft nog een stapje meer; sinds enkele jaren voert hij bij alle kinderen op de SOM de MQ-scan uit, om zo hun motorische vaardigheden te meten. Op deze uitslagen baseert hij vervolgens ook zijn sportlessen.

En niet vergeten onze SOM-Dag; waarbij Niels verantwoordelijk is voor alles omtrent het sporten. Hij motiveert hierbij niet alleen onze SOM-kinderen om te sporten, maar ook hun ouders. Samen met zijn allen is het ieder jaar een groot feest! Klik hier voor het artikel over de meest recente SOM-dag.

Niels betekent niet alleen iets voor onze kinderen, maar voor alle kinderen in heel Stichtse Vecht. In 2018 begon Niels samen met anderen met het Mega Sport Festijn. Het Mega Sport Festijn is een (gratis) sportevenement voor kinderen uit groep 3 t/m 8 en is bedoeld om kinderen te stimuleren om in beweging te zijn. Kinderen uit onze gemeente konden vrijblijvend kennis maken met de verschillende sporten, door middel van de clinics die werden aangeboden.

Over de uitreiking van ‘Groot Mens 2024’ heeft de VAR ook een mooi artikel geplaatst, met onze kinderen op de foto. Hoe gaaf! Lees het artikel hier.